U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Op zoek naar een drive in show of DJ die voor jullie bruiloft een onvergetelijk feest kan maken? Zoek je een DJ voor op je schoolfeest? Of heb je een personeelsavond waarbij je lekker uit je dak wilt gaan?

 

De Atrium Music Drive-In Show is een professionele drive in show die door het hele land gaat en van ieder feest een topfeest maakt!

Met veel plezier verzorgen wij, met meer dan 20 jaar ervaring, bruiloftshows en drive-in shows op maat.

 

Wij werken met topmerken als:

- Pioneer

- JBL

- Showtec

- Martin

- QSC

- Shure

- Solton/AA Craaft

- Electro Voice

- Apple

- Denon

 

Vraag hier direct een offerte aan 

 

 Wat klanten zeggen:

 

06-09-2016: Afgelopen zondag ons jaarlijkse personeelsfeest gehad met muziek, licht en verlichte dansvloer van Atrium Music. Het contact in de voorbereidende fase verliep zeer soepel en de heren hebben perfect werk geleverd op de avond zelf. Qua muziek voelden ze goed aan welke muziek er gedraaid moest worden om het feest tot een succes te maken. Hartelijk dank voor een mooie avond en we nemen weer contact op voor de volgende!

 

09-09-2017: Afgelopen zaterdag zijn we getrouwd en werd ons feestje muzikaal verzorgd door Atrium Music met dj Lorentz en Ryan. Wat een topavond ! Speelden leuk in op de wensen van onze gasten en er werd volop gedanst. Hartstikke Bedankt ! Bert en Bianca Meppel

 

15-10-2017: Gisteravond heeft Lorenz voor ons in samenwerking met de band Justuzz onze tweede editie van Swingen op de wringen verzorgd . In 1 woord top! Niet alleen de avond zelf maar va het eerste contact per mail een goed gevoel, snel reageren , snel schakelen en onze wensen ingewilligd tav de afspeellijst. Aanrader !!!!

  

Review schrijven op Google

DJ Huren - DJ Nederland - DJ Assen - DJ Brabant - DJ Drenthe -DJ Overijssel - DJ Groningen - DJ Friesland - DJ Gelderland - DJ Zwolle - Drive In Show - Bruiloft DJ - DJ Boeken - Drive In Show overijssel - DJ voor bruiloft - DJ voor feest - DJ Hoogeveen - Drive In Show Nederland - Drive In Show bruiloft