U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bij Atrium Music kunt u terecht voor het huren van diverse apparatuur of geluidssets.

 

Mocht u apparatuur zoeken voor verhuur, die niet voorkomt op onze prijslijst, dan kunnen wij u in vrijwel alle gevallen helpen. Wilt u graag een offerte ontvangen of heeft u vragen, bel of mail ons dan gerust. Offertes worden binnen 24 uur opgesteld en zijn altijd gratis en vrijblijvend.

Diverse apparatuur

Afhalen & bezorgen:

Afhalen kan bij onze vestigingsplaats in Diever en Geertruidenberg. Bezorgen is ook mogelijk; wij berekenen € 0,35 excl. BTW in een straal van 15 kilometer buiten Diever en Geertruidenberg. Op- en afbouw van huursets zit bij de huurprijs in.

Inclusief & exclusief:

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Bij pakketten, licht- of speakersets zijn altijd alle kabels, statieven, en andere materialen inbegrepen. Speciale kabels of onderdelen gaan op verzoek. Huurprijzen gelden per 24 uur en op uw huurcontract wordt de huurperiode duidelijk aangegeven.

Offertes:

Er zijn altijd verschillende pakketten mogelijk, ook als ze niet op de prijslijst staan. Bij grotere evenementen of voor een offerte op maat kunt u het beste even bellen of e-mailen. U kunt ook het formulier, op de contactpagina, van onze site gebruiken.

Licht en Geluid